Torty Weselne

Sam możesz skomponować swój wymarzony tort.
Pamiętaj ze musisz wybrać:
1. Wzór z katalogu lub projekt własny
2. Określić ilość gości
3. Wykończenie
4. Smak biszkoptów
5. Smak i rodzaj przełożenia

Każdy tort może być wykonany na bazie:
• biszkoptów śmietanowych jasnych
• biszkoptów czekoladowych ciemnych
• rolady biszkoptowych jasnych
• rolady biszkoptowych ciemnych

Do przekładania używamy:
• mas kremowych
• musów
• bitej śmietany

Masy kremowe o smaku:
• śmietankowym • czekoladowym • orzechowym • kawowym

Musy w smaku:
• jogurtowym • czekoladowym • tiramisu • brzoskwiniowym malinowym • truskawkowym

Smaki z bitą śmietaną:
• brzoskwiniowy • truskawkowy • malinowy • owocowy
• czarna porzeczka

Torty mogą być wykończone:
• zabarwione barwnikiem spożywczym • bitą śmietaną
( smak pozostaje neutralny) • masą cukrową • marcepanem
• żelami spożywczymi • owocami • naturalnymi kwiatami